Samen

met

anderen

 

“Steeds meer wordt schrijven een manier om mezelf uit te drukken. Zelfs met alle spelfouten die ik nog even vrolijk blijf maken. De manier waarop ik schrijf is licht en vrolijk: ik laat de woorden en zinnen uit mij stromen. Dat is de enige manier waarop ik het wil. Lukt dat niet, dan schrijf ik niet.”

Bijgedragen aan

Mijn leven,

mijn

werk

 

€ 26,95

 

bestel hier

“Met enige aarzeling begon ik er aan. Ik had er eigenlijk helemaal geen tijd voor. Maar bijdragen aan de vertaling van de autobiografie is natuurlijk wel een zeer bijzonder project. Samen met Jochen Beyen, die de eerste vertaling van het Duits naar het Nederlands deed, en Jan Jacob Stam, persoonlijk bevriend met Bert Hellinger, doken we in de zomer van 2019 in de teksten van Hellinger.  Wat eerst een rotklus leek transformeerde naar een rijke en bijzonder voedende ervaring.”

Systemische bullet journal

 

€ 14,95

 

bestel hier

 

 “Samen met 25 collega’s die ook systemisch werk kennen, maakten we naar idee van Michiel van der Ham en Marianne Zuur, een bullet journal doorspekt met onze favoriete uitspraken. Iedere uitspraak is door Marianne geïllustreerd met een mooie tekening, van Rake Vragen.”

Meer dan de som der delen

 

€ 56,90

 

bestel hier

 “Genomineerd voor boek van het jaar door de Orde van Organisatie Adviseurs én voor managementboek van het jaar 2019. Leike van Oss en Brechtje Kessener hebben een indrukwekkende verzameling van invalshoeken in het brede spectrum van systeemdenken bij elkaar gebracht in dit boek. Leanne Steeghs en ik mochten een bijdrage leveren.”

Podcasts

In de praktijk

“In mijn blogs en artikelen schrijf ik over hoe ik Rake Vragen toepas in mijn dagelijks leven en werk. Abonneer je op de gratis mailservice en krijg eens per twee weken een van die blog of artikel toegestuurd.”

blogs &

artikelen

 

aanmelden

 

Het is gratis. Je kunt je uiteraard op elk moment weer afmelden. Je mailadres wordt uitsluitend gebruikt om je eens per twee weken deze mail te sturen.